SEBORRÉ - traditionell egenvård med eteriska oljor

Traditionell behandling och egenvård vid besvär med Seborré!

Det finns två sorters mjäll - vanliga torra mjäll där små partiklar av torrt skin flagnar av skalpen och fastnar i håret, samt något som kallas för seborré då överproduktion från talgkörtlarna orsakar ett överflöd av sebum som fångas upp av hudflikar på skalpen och som kan bli infekterade, klia, fjälla och bli inflammerade. Har du besvär med vanliga torra mjäll se vår produkt HEO TOUCH 180

Detta komplex av ekologiska eteriska oljor innehåller Bergamot, Sandalwood och Lemongrass i en basolja av kokos/mandel. Smörj in och massera på skalpen i mjuka och fina rörelser (lättast applicera på insidan av dina händer och sedan på skalpen). De eteriska oljorna hjälper till att balansera sebum produktionen och Lemongrass motverkar dermatit.

SÅ HÄR GÖR DU

Dessa ekologiska eteriska oljor, enskilda eller blandade i komplex, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast (på båda armvecken, på insidan av båda handlederna, på nacken eller under fötterna). Det verksamma ämnet/ämnena av den eteriska oljan tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt utan endast för utvärtes bruk). Vid ev överkänslig hud späd produkten ytterligare med någon ekologisk basolja eller upphör med brukandet.

Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Undvik att utsätta applicerat område för direkt solljus under de följande 12 timmarna. Detta komplex är avsett att användas vid egenvård av lindriga tillstånd och om besvären inte förbättras bör man genast söka medicinsk hjälp hos läkare/terapeut.

Förpackning glasflaska HEO TOUCH SEBORRÉ 10 ml roll-on. Allmän bruksanvisning medföljer leverans. Artnr HEO200

149 SEK