MOROTSOLJA ger din hud en fin lyster!

Prova denna fantastiska ekologiska morotsolja!

Morotsolja (daucus carota) ger huden en fin lyster. Oljan innehåller provitamin A och karoten, samt lykopen. Dessa växtämnen, som kroppen ombildar till A-vitamin, är mycket effektiva antioxidanter.  De skyddar huden mot skador som orsakas av solljus och är därför vanliga i anti-ageprodukter. Morotsoljan är även verksam mot pigmentfläckar.

Dess hudvårdande egenskaper gör den även till ett bra solskydd och används vanligen efter solning. Morotsoljeextrakt ca 50% blandas med mandel/kokosolja för att få morotens potential av antioxidanta och hudvårdande egenskaper, vilket motsvarar ca 0.35% ren karoten.

Den ekologiska morotsoljan är framställd på ett sätt som tar till vara morotens fettlösliga ämnen på ett mycket milt sätt (eftersom ingen upphettning sker). Naturligt E-vitamin är tillsatt för att öka hållbarheten och ge oljan ytterligare antioxidanta egenskaper.

Helt ekologisk i förpackning spray glasflaska 30 ml som är lätt att ha med i vardagen och applicera vid behov. Passar de flesta hudtyper. Förvaras mörkt och svalt. Enbart för utvärtes bruk. Akta ögon!

169 SEK