CELLULITER - traditionell egenvård med eteriska oljor

Celluliter och vattenretention!

Celluliter är gifter som lagrats i kroppens vävnader och körtlarna i det lymfatiska systemet. Orsaken kan vara både dålig cirkulation och fluktuerande hormoner. Huden på låren, skinkorna och överarmarna blir ojämn och påminner om apelsinskal. Celluliter och ödem (vattenretention) uppstår ofta samtidigt och antyder att kroppsvätskorna (blod och lymfa) inte cirkulerar som de ska.

Detta komplex av ekologiska eteriska oljor innehåller Grapefruit, Lemon, Peppermint och Ginger i en basolja av kokos/mandel. Smörj in och massera över det utsatta stället i mjuka och fina rörelser. OBS! Huden bör ej utsättas för direkt solljus i upp till 12 timmar efter applicering.

SÅ HÄR GÖR DU

Dessa ekologiska eteriska oljor, enskilda eller blandade i komplex, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast (på båda armvecken, på insidan av båda handlederna, på nacken eller under fötterna). Det verksamma ämnet/ämnena  av den eteriska oljan tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt utan endast för utvärtes bruk). Vid ev överkänslig hud späd produkten ytterligare med någon ekologisk basolja.

Förvaras utom räckhåll för barn. Om du är gravid, ammar eller står under läkares vård kontakta denne innan användning. Undvik kontakt med ögon, inre delar av öron och andra känsliga områden. Detta komplex är avsett att användas vid lindriga tillstånd och om besvären inte förbättras bör man genast söka medicinsk hjälp hos läkare/terapeut.

Förpackning glasflaska HEO TOUCH CELLULITE 10 ml roll-on. Allmän bruksanvisning medföljer leverans. Artnr HEO100.

149 SEK