Rock Rose (Solvända) Blomessens

DENNA BLOMESSENS HAR SITT FOKUS VID EXTREMA, AKUTA KÄNSLOR AV SKRÄCK, RÄDSLA OCH ÅNGEST!

Rock Rose har med själs egenskaper som mod och karaktärs fasthet att göra. Den här blomessensen utgör en viktig del i Rescue Remedy (räddnings droppar för situationer i kris).

Negativt tillstånd anger att  människan är i akut själslig och ofta även i kroppslig fara. Det kan vara undantags tillstånd av olika slag som olyckor, plötsliga sjukdoms attacker eller katastrofer i omgivningen, då denne överväldigas av så  starka urkrafter att hon/han inte kan hantera dem. Allt sker för snabbt och tar en galen vändning. Personligheten är på galaxers avstånd från det högre jaget och klamrar sig i panik fast vid sin dödlighet, istället för att låta sig styras av sin själ där denne har erforderlig kraft att hämta.

Rock Rose energin befriar personligheten ur den ångestfyllda försteningen och låter pendeln svänga över i ett positivt tillstånd. Den självcentrerade skräcken som klavbundit den drabbade människan, ger vika för mod och ofta till och med hjältemod. Det är den här sortens mod det handlar om när modern med blotta händerna får den främmande bilen att stanna så att den inte kör över hennes barn. Rock Rose uppträder naturligt nog mest som övergående tillstånd.

De har en tendens att lätt råka i panik med plötsligt upp trappade rädslor i  ett kroppsligt eller själsligt undantags tillstånd. Besinningslöst rädd  - man varken ser eller hör - eller talar längre, med en känsla som att hjärtat kan stanna när som helst av all rädsla och panik. Skräcktillstånd vid olyckor, naturkatastrofer och livsfarliga kroppsliga  sjukdomar eller skador.

Möjlighet till positiv förändring med Rock Rose

Ger kraft till mod och hjältemod och ger fokus på lugn och inre klarhet. Man kan i svåra stunder och kristillstånd växa utöver sina gränser och mobilisera oanade övermänskliga krafter. Man får energi att  göra allt för sig själv och andra människor i besvärliga situationer och händelser.

ÖVRIGT

Solvända är en lågväxt, flerårig ört i familjen solvändeväxter. Stamsystemets nedersta del är förvedad, så att den i likhet med en buske övervintrar med sina knoppar ovan jord. Eftersom stjälkarna är örtartade så blir den dock inte särskilt hög.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt).

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!

250 SEK