Olive (Oliv) Blomessens

Blomessensen Olive är förknippad med pånyttfödelse, frid och harmoni. Det ger "lugn efter stormen" när man är fullständigt utmattad och utbränd till kropp, själ och ande efter en lång och hård prövning. Det kan vara efter en svår sjukdom, undernäring, sömnbrist eller självuppoffrande vaka vid en familjemedlems sjukbädd. Eller efter många års studier på sidan av jobbet eller starka inre utvecklings processer - som tagit mycket energi på ett omedvetet sätt.

Det negativa Olive tillståndet är en reaktion på sådana strapatser, droppen har redan fått bägaren att rinna över, alla reservkrafter känns förbrukade och man man vill inte längre vare sig se, höra eller uppleva något överhuvudtaget. Man vill helst bara lägga sig ner och sova eller bli sittande på stället.

Rent allmänt ser det negativa tillståndet ut på följande sätt;

* Droppen har redan fått bägaren att rinna över, allt känns för mycket

* Utmattning efter lång psykisk press eller fysisk sjukdom

* Känner sig som en urkramad citron - helt slutkörd

* Man behöver extremt mycket sömn

* Man får ingenting ur händerna och har inte lust med något alls

* Stark inre trötthet efter långa perioder av kämpande

* Man har svårt för att hushålla med sina inre krafter

Möjlighet till positiv förändring med Olive

Vederbörande kan utveckla en stark livskraft och vitalitet. Öser energi ur till synes outsinliga källor. Har tillit till sin inre röst och lyckas därför klara av perioder med mycket starka påfrestningar, utan att bli kraftlös eller på dåligt humör. Ser till att alltid få ordentligt med sömn och kopplar av i naturen. Äter mat som innehåller rikligt med eterisk energi som frukt och grönsaker. Inser att man har krafter för att utföra sina uppgifter och känner den fullständiga kontakten med sitt inre ljus.

Övrigt

Olivträd är ett träd vars frukter är oliver, som bland annat används för att  framställa olivolja. Själva ordet olja är för övrigt en avledning till oliv. Blommorna som sitter i bladvecken är små, vita och väldoftande.

Dessa BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!

250 SEK