Cherry Plum (Körsbärsplommon) Blomessens

Cherry Plum hänför sig till egenskaper som öppenhet, sans och fattning. I ett negativt Cherry Plum tillstånd försöker man med händer och tänder hindra sin egen utveckling.

Det  negativa tillståndet tar sig mycket extrema uttryck (antingen på ett fullt medvetet sätt eller på ett diffusare halvmedvetet plan). De som är klart medvetna om det kan till exempel säga; "Jag bär på en krutdurk inom mig och den kan explodera när som helst".

En stark rädsla att förlora självkontrollen och besinningen hör till den här symtom bilden. Nerverna är spända till bristnings gränsen och inombords tickar en tidsinställd bomb. Cherry Plum karaktären är fruktansvärt rädd att ställa till det så denne förstör resten av livet för sig. Hon/han känner hur de destruktiva krafterna i dennes inre håller på att komma loss och tycker att denne ingenting kan göra för att hejda den framryckande katastrofen.

Cherry Plum personligheten är i allmänhet rädd för att förlora självkontrollen, rädd att förlora förståndet, rädd för kortslutnings reaktioner och temperaments utbrott. De har en känsla av andlig "förstoppning" och kämpar för att bibehålla sin självbehärskning. Ofta desperata på gränsen till sammanbrott. En skräckslagen rädsla för att mot sin vilja göra något fruktansvärt och helt mot sin läggning plötsligt ansatt av våldsamma impulser att göra något mot sin vilja  (något som normalt i deras liv vore helt uteslutet).

Känner rädsla för inre okrontrollerbara andliga krafter och är rädd för att bli galen, bryta samman och bli intagen för psykvård. Ibland tvångsföreställningar och extrema spännings- och kramptillstånd med plötsliga vredesutbrott.

Möjlighet till positiv förändring med Cherry Plum

En god potential till kraft, mod och balanserad spontanitet. En förmåga att djupt ur det omedvetna ösa kunskap och insikter som går  att omsätta i det dagliga livet. Tillgång till en stark inre kraft reserv och förmåga att stå ut med den mest påfrestande fysiska och psykiska belastning utan att ta någon skada. Utvecklar en god intuitiv insikt om sin sanna livsuppgift och skapar en dynamisk utveckling.

Vågar öppna sig och ta språnget ut i det okända och ge uttryck för en normal spontanitet och leklynne. Slutar hålla fast vid gamla och negativa föreställning och inser att denne har tillgång till sina goda resurser. Låter sig styras från sin inre kärleksfulla kraft och använder den till att uppfylla sin livsuppgift.

Övrigt

Körsbärsplommon är en art i familjen rosväxter och är utbredd från Balkan, sydvästra och centrala Asien. De vita blommorna slår ut mellan februari och april beroende på geografisk plats.

Dessa  BLOMESSENSER, enskilda och blandade i kombination, blandas med ren  ekologisk mandel/kokos olja och appliceras med roll-on funktion på huden där upptaget sker lättast. Det verksamma ämnet/ämnena av blomessensen tas då upp genom hud och blodomlopp och sprids i hela kroppen (intas  alltså ej oralt). Förpackning glasflaska 10 ml roll-on.

Ingen BLOMESSENS är på något sätt skadlig, vanebildande eller kan ge några biverkningar och det finns ingen risk för överdosering. Med varje leverans följer Allmänna doserings anvisningar!

250 SEK